lauantai 24. heinäkuuta 2010

Melkein jo Italiassa - melkein...

Ciao di nuovo! Tutti è bene - molto bene! -, ho ricevuto informazioni e i foto dalla mia famiglia italiana e sembra stupendo, eccellente! ..ma torna alla finlandese.. devo praticare il mia italiana ancora prima di storie più lunghe...
Siis hei taas kaikille, tossa äsken yritin kirjoittaa italiaksi, että olen nyt saanut hostperhe infot kaikkine tietoineen ja kuvineen - jei!! - ja että perhe ja kaikki vaikuttaa todella kivalta! (mutta jos joku italiaa osaava bongaa virheitä, niin ei mikään yllätys siis..)
Aika paljon noita samoja juttuja olin jo kuullut fb:n kautta hostsiskolta, mutta oli kiva kuulla vanhempienkin puolelta perheestä. Perheeseen siis (kertausta) kuuluu 2 urheilufani veljeä, toinen ihan lenttisammattilainen, ja yksi vaihdosta just takasin tullut sisko. Kaikki käy eri lukiota, jopa minä sitten kun pääsen sinne Bariin. Vanhemmat vaikuttaa rennoilta, ammateiltaan hostisä on professori ja hostäiti insinööritutkija. Koulua tulee olemaan maanantaista lauantaihin, mutta me lapset saadaan käydä ulkona jopa keskellä viikkoa jos sattuu olemaan jotkut juhlat, mutta muutoin hostsisarukset käyvät useimmiten lauantaisin ja sunnuntaisin ulkona kavereiden kanssa, baareissa, leffoissa, mitä sitten keksiikään.
Viikonloppusin käydään myös tottakai katsomassa hostveljen matseja -non vedo l'ora! - ja muutenkin perhe vaikuttaa tositositosi sporttiselta - tai ainakin musta, kun itse olen ihan tavallinen rantsulla makoileva pulliainen, joka käy urheilemassa pari kertaa viikossa joogassa ja ehkä jopa 2 kertaa lenkillä... Tähän väliin voin muuten sanoo tiedoks kaikille niille, jotka ajattelee mennä tai on jo kahvilassa töissä, varokaa! Älkää syökö niitä kaikkia herkkuja mitä sieltä saisitte, nimimerkillä +4kg/kesä...
Italiasta ei oikein oo enempää mitään erikoista, haluun kuitenkin jättää kaikki parhaimmat palat ihan sinne paikan päälle ja kun osaan kertoo vähän paremmin! Sillon saan laitettuu kaikkia kuviakin!
Ja kesä alkaa muuten olla jo lopuillaan, en tajuu mihin koko kesä meni, lukiolaisilla ainakin on suunnilleen kolme viikkoa lomaa jäljellä. Tai ainakain kaikilla paitsi mulla! Loma jatkuu vielä 10.9. saakka, jolloin lähtö Italiaan, ajattelin ohittaa ton ekan kuukauden koulussa kokonaan ja viettää ekstrapitkäkesäloma :) anteeks mun vahingonilo, mutta pitäkää hauskaa kirjahankintojen ja kurssivalintojen kanssa te lukion (ja amisten yläasteiden ja töiden) raskaat raatajat!