sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Le foto dal Messico!

Tässä nyt vaihtelua tähän Italia meininkiin ja muutamat kuvat kaksiviikkoiselta matkalta Meksikosta! Seuraavat on kaikki Playa del Carmenista, tai siitä lähistöltä, (lähellä Cancunia siis, Cubaa vastapäätä).












Lyhyesti sanottuna, oli tosi hieno reissu :)(ja kuvissa näkyy vain murto-osa!) matkaan lähdettiin oman siskon ja meidän meksikolaisen ex-vaihtari Belenin kanssa. Yksi viikko oltiin Playalla, ja sitten toinen viikko Mexico Cityssa ja Pueblassa, Belenin kaupungissa. Ja ehdittiin tehdä kaikenlaista hauskaa rannoilta makoilusta Afrikka Safariin, syötiin niin sushia kuin kunnon tulista meksikolaista ruokaa (gesadillat, nam!), ja tavattiin paljon uusia ihmisiä! Suosittelen käymään Meksikossakin, etenkin jos siellä sattuu olemaan tuttuja joiden kanssa liikkua ja tutustua aitoon meksikolaiseen elämään!

Ja takaisin Italiaan.. enään yksi viikko jäljellä! Paluu Suomeen on tasan viikon päästä, ensi sunnuntaina. Ja Barista lähtö jo lauantaina. Outo. Tosi outoa.
Puoliksi sitä jo haikailee kotiin ja Suomeen, ei jaksaisi odottaa että näkee taas kaikki kaverit, ja ikävä joitain suomalaisia juttuja; saunaa, salaatteja, fazeria, sitä vapautta ja itsenäisyyttä, omaa huonetta.. Mutta toisaalta mietin että mitäköhän teen ilman localeita ja kahvilabar-reissuja missä on tullut vietettyä niin paljon aikaa, ainiaista auringonpaistetta, näitä Barin katuja? Suurimman osan ajasta olen nyt viettänyt hostperheen kanssa, ja muita vaihtareita ja italialialaisia kavereita on myös nähty. Ihan käsittämätönta ajatella, että ehkä joitakin niistä viimeistä kertaa! Tästä viimeisestä viikosta pitää nyt nauttia ja kunnolla! Luvassa on vielä (ainakin) yhdet synttärijuhlat italialaisten kavereitten kanssa, pikkuvisiitti Putignanoon kavereiden luo mikä on tullut heti Barin jälkeen tutuimmaksi kaupungiksi, AFSn järjestämät farewell juhlat Barin vaihtareille ja hostperheille, muutoin viimeisiä kierroksia keskustassa, centro storicossa, kavereiden kanssa ja pitää keksiä kaikkea tietenkin hostperheen kanssa. Mutta jotenkin ei vieläkään ihan kunnolla käsitä että se vaihtu on nyt loppumaisillaan. Ne 10 kuukautta meni. Ja kohta jo Suomessa! Pitää tosiaan vaan nauttia nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti